top of page

PUPPIES

Als erkende hobbyfokker, aangesloten bij de Belgische kennel club Sint-Hubertus zetten we ons in voor de gezondheid en het welzijn van elk van onze honden en puppies.

Onze puppies groeien op in ons huis, waar ze samen met onze familie en andere honden worden omringd door warmte en genegenheid. We geloven sterk in het belang van een sterke band met hun omgeving, en daarom krijgen onze puppies van jongs af aan alle aandacht en socialisatie die ze nodig hebben.

De gezondheid van onze husky's staat voorop. Daarom onderwerpen we beide ouders aan uitgebreide medische tests, waaronder oogonderzoeken (ECVO-attest) en heupcontroles (HD), om er zeker van te zijn dat ze vrij zijn van erfelijke aandoeningen.

Al onze honden zijn aangekeurd of aanbevolen voor de fok, wat getuigt van hun gezondheid en geschiktheid.

Wanneer onze puppies de leeftijd van 8 weken bereiken, mogen ze het nest verlaten. Voor die tijd zorgen we ervoor dat ze zijn uitgerust met alle benodigde documenten, waaronder een Europees paspoort, een identificatiechip, alle vereiste vaccinaties en een Belgische stamboom. Bovendien plaatsen we onze puppies met een contract, waarin we onze toewijding aan hun welzijn en gezondheid vastleggen.

Bij Anuniaq Siberians fokken we niet op basis van vachtkleur of oogkleur. Ons voornaamste doel is om honden met een uitstekende gezondheid en een open en sociaal karakter voort te brengen. We willen dat onze husky's trouwe metgezellen worden voor gezinnen die net zoveel van hen houden als wij doen.

Dit betekend dat er vaak een grote vraag is naar onze puppies.

Daarom is het belangrijk om tijdig een reservatie te plaatsen om ervoor te zorgen dat u een plaatsje krijgt op onze wachtlijst.

 

PUPPY PLANNING 2024

2024 is stamboom technisch het jaar waarin de stambomen moeten beginnen met de letter X

Concreet betekent dit dat de puppy een naam zal krijgen in de vorm van Anuniaq Xxxxx (maximaal 25 karakters, inclusief spaties, normaal kiezen de nieuwe eigenaars deze stamboomnaam). Dit betekent echter niet dat de roepnaam ook met een X dient te starten maar als fokker vinden wij het altijd wel leuk als mensen toch creatief zijn met de letter.

       

                                                                                                                                                                                                        

                                                  

20221125-DSC06354.jpg
20210415-DSC03537.jpg

      X-NEST 

    

 

                   juni/juli 2024

De toekomstige moeder wordt Jenga

          - Kristari's Jenga -

De toekomstige vader wordt Urban

          - Goldwind Urban Legend -

          

   

       oktober/november 2024

De toekomstige moeder wordt Suzzy

          - Suzzy of Siberian Lady -

De toekomstige vader wordt James
 

   We nemen nog enkele (beperkt!)

   reservaties aan voor dit nest.

          

20230117-DSC08481.jpg
20240514-DSC08144-bewerkt.jpg
contact
bottom of page