top of page

ABOUT

Laten we ons eerst even voorstellen...

Wij zijn Sylvie Van Den Bogaert en Benny Van Gorp, erkende hobbyfokkers en de trotse eigenaren van Anuniaq Siberians.

Onze familie, woonachting in het hartje van de Kempen, is een thuis voor een roedel husky's waar gezondheid, karakter en schoonheid centraal staan.

Anuniaq Siberians is ontstaan uit onze diepe liefde voor Siberische husky's en ons verlangen om het ras te verbeteren en te koesteren. Wij geloven dat de basis voor een gezonde en liefdevolle band tussen een hond en zijn gezin begint bij de ouders. Daarom fokken wij enkel met medische gekeurde ouders met stamboom, zodat we zeker weten dat de puppy's een gezonde start in het leven hebben.

Het welzijn van onze husky's heeft altijd onze hoogste prioriteit. Elk lid van onze roedel is een geliefd familielid en wordt met de grootste zorg en genegenheid omringd. Door middel van een grondige socialisatie zorgen we ervoor dat onze honden opgroeien tot evenwichtige en vriendelijke metgezellen.

Naast onze inzet voor gezondheid en karakter, hebben we ook een passie voor deelname aan shows. We zijn trots om te delen dat we al meerdere kampioenen in schoonheid hebben voortgebracht. 

Op onze website kunt u meer te weten komen over onze prachtige husky's en de vele successen die we hebben behaald in de showwereld. Op onze puppy pagina vindt u informatie over onze toekomstige nestjes en hoe u in aanmerking kunt komen voor het verwelkomen van een husky-puppy in uw gezin.

bottom of page